Kako do Kuhinje iz vaših snova i zašto Nolte?

Želja vlasnice je bila da prostor osavremenimo, da dobije modernu kuhinju – kompletno funkcionalnu.
ArtWood Nussbaum Kuba je odabran kao program u boji drveta kako bi kuhinja tamnijim tonom donela izvesnu notu ozbiljnosti. MatrixArt sistem bez ručica ali sa integrisanom rasvetom budi ovaj prostor, a svetle boje poda i zidova daju na prozračnosti prostora i njegovoj širini.

Details

Nolte LIVING

Nolte nudi inspiraciju za uredjenje enterijera dnevnog boravka
U jednom potezu se iz kuhinje sa Nolte living elementima prelazi na opustanje u dnevni boravak i trpezariju.
Ceo asortiman proizvoda iz Nolte-a sa mnogo više dodataka, detalja, rasvete…
Pronađite inspiraciju u nasim primerima…

Details

Kula WEST 65

Nolte kuhinje vlasnicima stanova WEST65 nudi posebne uslove kupovine.
40 spratova luksuznog stanovanja na Novom Beogradu, koji ubrzano postaje njegov simbol.
Panoramski pogled je najbolji kad je iz najboljeg nemačkog brenda kuhinja – Nolte

Details

K district KOMMUNITY

Naša firma je distributer za Srbiju nemačke firme Nolte, jednog od najvećih proizvođaca kuhinja u Evropi. U saradnji s vrhunskim brendovima, koje isto tako odlikuje visok kvalitet u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve uredjenja prostora.

U nastavku vam predstavljamo jedan od poslednjih projekata gde smo apartman u K-distriktu na Dorćolu, Beograd opremili sledećim elementima…

Ako i vi želite da vaš dom ili poslovni prostor opremite vrhunskim nameštajem, kreiranim po vašim zahtevima, a uz svesrdnu i stručnu pomoć Nolte tima, javite nam se!

Details

Dragulj Mediterana

Kad se spoje posao i zadovoljstvo, onda je proizvod savršenstvo.
Prilika da spojimo boravak na moru, uživanje u radu sa saradnicima iz Strabag-a i Miele-a, dašak luksuza koji sa sobom nosi ceo kompleks Porto Montenegra i puno prijatnih, ljubaznih i vrednih ljudi u samom procesu rada, ali i u zajedničkim trenucima opuštanja i uživanja na obali Jadranskog mora su iznedrili 120 vrhunskih apartmana izmedju ostalog opremljenih Nolte kuhinjama u objektima Elena i Baia…
Bili smo deo velikog projekta od njegovih prvih temelja, a ponosni što smo sad deo luksuznih rezidencija.

Details

Kompletno uredjenje prostora

Imate (ili nemate) ideju kako biste želeli da Vaš prostor izgleda?
Mi imamo rešenje. Zajednički kreiramo, po vašim instrukcijama i okvirnim merama prostora idejno rešenje. Tu smo da vam pomognemo da odaberete stil koji će upotpuniti vašu ideju življenja na pravi način, da vaš dom postane vaše omiljeno mesto, vaše utočište ili vaša destinacija iz snova.

Details
nolte kuhinje

Živim u kuhinji, Nolte kuhinje

Kuhinja je prostor gde verovatno živimo intenzivnije nego bilo gde u kući. To je mesto gde se susrećemo, gde srećemo druge. Kao porodica ili prijatelji. Kao par.

Details

Muškarac u kuhinji

Opštepoznato i opštepriznato – najbolji kuvari na svetu su upravo muškarci.

Kuhinja po meri muškarca? Može!
Ako u svom domu želite vrhunski stil, dizajn, notu elegancije i luksuza, Nolte kuhinje su pravo rešenje za Vas.

Details
Vodič za dizajniranje kuhinja

Vodič za dizajniranje kuhinja

Treba vam stručni savet kako dizajnirati kuhinju? Znanje o tome kako dobro dizajnirati kuhinju je od presudnog značaja da kuhinja Vaših snova bude stil koji volite, prostor u kome dobro funkcionišete! Nije važno da li je ovo prvi put da planirate svoju kuhinju ili vam je potrebna pomoć oko planiranja drugog ili možda čak trećeg dizajna. Nolte tim je tu i ima rešenje u obliku odabira najsavremenijih materijala, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta. Pritom, značajnu pažnju obraćamo na sve detalje i opcije za čuvanje i praktičnost koje jedna tradicionalna ili moderna kuhinja mora da ima!

Details