nove-klasicne-kuhinje

NOVE KLASIČNE KUHINJE

Tradicionalno susreće moderno


 

Elegancija ujedinjena sa karakterom: NEW CLASSIC je nadahnjujuća kombinacija novog i tradicionalnog što stvara uistinu jedinstven izgled. Elementi Art Deco-a se ovde reflektuju na isti način kao i arhitektonski elementi. Zajedno sa mnogim drugim detaljima, rezultat je elegantan i nenametljiv stil. Doživite fascinaciju potpuno novog i izuzetnog dizajna.

NOVI CLASSIC – nenametljiva elegancija.

Nolte kuhinje Beograd

Elegancija ne traži pažnju, već više voli da ostavi utisak. Kao takvo, ovo kućno okruženje manje opčinjava superficijalnim uticajem, a pre svega impresionira jednostavnom elegancijom, stilom i čistim linijama. Suptilno naglašavanje frontovima TORINO LACK-a, vratima jedinice za prikazivanje u mangan-bronzi kao i tankom radnom površinom. Pored toga, ručke u Art Deco stilu su kao dašak parfema na savršenu eleganciju.

Prednja strana u smirujućim lava mekim sivim tonovima i kvalitetnim čvrstim drvenim fiokama je stilski naglašena manganskom bronzom na detaljima, ručicama i slavini.

Lepota i šarm: kombinacija TORINO LACK-a i CARISMA LACK-a sa svojim elegantnim linijama daje kuhinji nešto što vas očara još snažnije i više što više pažnje obratite.

Oduševljava na prvi pogled u manganskoj bronzi.

Elegantna vitrina, bez ručica u manganskoj bronzi sa svojom izuzetnom uokvirenom prednjom strana i bronzano zastakljena površina – savršenstvo stilskih elemenata ovog izuzetnog izgleda kuhinja. Da biste još više naglasili karakter, ručice i slavina su u boji mangan bronze.

Mangan bronzana slavina savršeno se uklapa u celokupan izgled kuhinje, kao i vrata uokvirena u ovoj boji.

Harmonija kontrasta

nove-klasicne-kuhinje

Prava drvena fioka stvara topli akcent boje i oživljava ukupnu sliku. Materijali koji se koriste su visokog kvaliteta, a furnir u hrastovom pinotu se izuzetno dobro usklađuje sa TORINO LACK-om i lava mekom podlogom. Unutrašnjost fioka sa crnim flocked anti-slip podlogama i organizator pribora za jelo u pravom crnom jasenovom drvetu na prvi pogled definiše visok kvalitet.

Elementi koji određuju stil.

Upotreba klasičnih elemenata, kao što su pilastri ili venci, zaista otkriva grafički stil kuhinje. Elementi obloge postolja vešto daju utisak da je svaki element kuhinje deo pojedinačnog komada nameštaja, dok vitki pilastri čine savršenu bočnu završnu obradu. Ovo daje kuhinji izgled vrhunske individualnosti, savršena kombinacija modernog, elegancije i rustičnosti.

NEW CLASSIC – Fascinantan svet kontrasta

Nolte kuhinje Beograd


 

NEW CLASSIC ima nekoliko atraktivnih aspekata. Ovaj stil kuhinje je karakterističan u svom individualnom izgledu. U bojama dominira zanimljiv kontrast belih i tamnih tonova.

Kombinacija prednjeg dela TORINO LACK u beloj boji sa radnom površinom u crnoj boji Schwarz-PRO stvara divan kontrast koji u suštini određuje ukupni karakter ove kuhinje.

Kuhinja sa karakterom

Zanimljivim detaljima,  kao što su regali sa dozatorima za sastojke i umetci u hrastovom barolu, upotpunjujemo izgled kuhinje. Alternativno, gornji ormarići takođe mogu biti opremljeni dozatorima za sastojke. Izuzetan izgled, rustičan stil koji je sve osim rustičnog.

Elegantne linije u mangan bronzi

Kao odgovor na sveukupan izgled kuhinje, mangan bronzane ručke su skromna inenametljiva elegancija. Savršeno odgovaraju vizuelnom konceptu. Interesantan kontrast je stvoren udubljenjima u frontu fioka, da izgledaju kao posude za sastojke.  Svojim okruglim oblikom pružaju vizuelnu protivtežu ručkama.

Detalji čine razliku

Naročito u ovoj verziji NEW CLASSIC-a, elementi dizajna, kao što su vijenci, lagani zraci, pilastri i prednji bočni elementi postolja igraju ključnu ulogu. Oni daju kuhinji prepoznatljiv izgled.

Kuhinje Nolte – Invest-D d.o.o. – Bulevar Mihajla Pupina 10z, Novi Beograd – +381 11 311 79 66, +381 11 311 79 67, +381 11 311 79 70 – office@nolte.co.rs

shadow