tradicionalne kuhinje nolte

TRADICIONALNE KUHINJE

Jednostavno da se osećate dobro


 

Ne dozvolite da vas život vodi tamo gde živite – već kako želite da živite. Nolte kuhinje u modernom seoskom stilu stvaraju prijatno opuštenu atmosferu koja jednostavno čini vašu kuhinju prirodnim centrom vašeg života.

LUGANO LACK

Nolte kuhinje Beograd


 

Predstavlja visokokvalitetne, autentične frontove od pravog drveta jasena sa čvrstim okvirom i furniranim panelom sa autentičnim zrnom. Kao deo Nolte Kuchen koncepta mat laka, ova prednja strana je dostupna u 18 boja.

FRAME LACK

Nolte kuhinje Beograd


 

Nova boja, kuhinja u skladu sa prirodom.

FOKUS

Nolte kuhinje Beograd


 

Za prednji deo – front FOCUS karakterističan je izgled klasične kuhinje u rusticnom stilu. Tradicionalni stil kuhinje po pristupacnoj ceni.

tradicionalne kuhinje nolte

WINDSOR LACK Kvarcno siva

Nolte kuhinje Beograd


 

Tradicionalni šarm moderne udobnosti – seoska kuhinja WINDSOR LACK fascinira svojim tradicionalnim karakterom i poziva na sanjanje o prošlim vremenima.

FRAME LACK

Nolte kuhinje Beograd


 

Ugodna, jednostavna i sa modernim preokretom – to je kuhinja današnjice. Okviri fronte, displeji i kuhinjski blok sa granitnom radnom površinom stvaraju nostalgični seoski izgled, koji dobija savremenu interpretaciju u konceptu boja sa mnogo kontrasta: dok su osnove monohromne u crnoj, beloj i sivoj boji, pojedinačnim bojama stvaramo osvežavajuće akcente, kao što je ormar ili slobodna kombinacija ormara u svetlim nijansama.

tradicionalne kuhinje nolte

PORTO

Nolte kuhinje Beograd


 

Porto – savršenost rustičnog stila za moderne prostore u beloj mat boji.

Kuhinje Nolte – Invest-D d.o.o. – Bulevar Mihajla Pupina 10z, Novi Beograd – +381 11 311 79 66, +381 11 311 79 67, +381 11 311 79 70 – office@nolte.co.rs

shadow