Mesto gde usluge dizajniranja i rešavanja kuhinje dobijate Online

Nolte kuhinje – ONLINE projektovanje

Svaki projekat se prilagodjava Vašem prostoru

Uz zajedničku komunikaciju stvaramo ideje za Vaš prostor

I KORAK

Izmerite Vaš prostor, pošaljite nam slobodoručne skice, projekat, fotografije ili bilo šta drugo na način da nam prikažete Vaš prostor… Napomenite nam bilo koju ideju koju imate po pitanju stila, boja koje želite u svom domu, bilo čega što je za Vas odlika Vaše kuhinje.

II KORAK

Avansno plaćanje, vrši se uplatom iznosa na tekući račun. O podacima biste bili naknadno informisani.

III KORAK

Projekat šaljemo mailom na Vašu email adresu, a Vi ga možete odštampati ili koristiti u elektronskoj formi…

Da li su ovo Vaša pitanja?

Postoji li povraćaj novca?

NE. Posvetili smo Vam vreme i zajedno s Vama kreirali idejni projekat kuhinje po meri. Povrat ideja i već vidjenog dizajna nije moguć, pa samim tim ni novca.

Da li kuhinju po ovom projektu mogu izraditi bilo gde?

Projekat je idejni projekat kuhinje. Nemačku kuhinju NOLTE možete kupiti kod nas, a u svakom drugom slučaju idejni projekat Vam može biti baš to – ideja kako da ga prilagodite u bilo kojoj drugoj varijanti kuhinje.

Šta ako mi se ne svidja?

Projekat – ideju radimo zajedno. Ono što je najvažnije, vodimo računa o funkcionalnosti Vaše kuhinje, ukazujemo Vam na mane ili dobre strane Vašeg prostora i sugerišemo iz kog razloga bi neke stvari odradili na odredjeni način. Na kraju, opet ste Vi neko ko formira taj prostor budući da je naš stav da je kuhinja Vaša i da ćete Vi u njoj boraviti i koristiti je, pa je prema tome i treba urediti. Prema tome, projekat kuhinje Vam se jednostavno mora svideti ☺

Ukoliko smo Vas zaiteresovali i imate potrebu za uslugom projektovanja nove kuhinje, možete nam poslati upit popunjavajući kontakt formu u nastavku ili nas jednostavno kontaktirati putem telefona ili mail-a.

 

Vaš Nolte!

Invest-D d.o.o.


 

Nolte salon se nalazi na Novom Beogradu:

YU Biznis centar VPR lokal 37,
Bulevar Mihajla Pupina 10z

Tel: +381 11 311 79 66
+381 11 311 79 67
+381 11 311 79 70

Web site: www.nolte.rs
E mail: office@nolte.co.rs