Treba vam stručni savet kako dizajnirati kuhinju? Znanje o tome kako dobro dizajnirati kuhinju je od presudnog značaja da kuhinja Vaših snova bude stil koji volite, prostor u kome dobro funkcionišete! Nije važno da li je ovo prvi put da planirate svoju kuhinju ili vam je potrebna pomoć oko planiranja drugog ili možda čak trećeg dizajna. Nolte tim je tu i ima rešenje u obliku odabira najsavremenijih materijala, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta. Pritom, značajnu pažnju obraćamo na sve detalje i opcije za čuvanje i praktičnost koje jedna tradicionalna ili moderna kuhinja mora da ima!

Nolte tim ima vodič za planiranje kuhinja!

  STIL – Kod nas možete kreirati sopstveni svet kuhinje, prilagođen vašim ličnim zahtevima.

  PROSTOR – Analiziramo Vaš trenutni prostor i pravimo listu njegovih prednosti i nedostataka. Kuhinja je deo sveukupnog uredjenja.

  DIZAJNIRANJE – pratimo trendove i pravila dizajniranja, ali ih prilagodjavamo individualnim potrebama i zahtevima! Da li će Vaša kuhinja biti prostor za pripremu jela ili želite multifunkcionalni prostor u kome će se uz jelo odvijati i Vaše druženje s porodicom i prijateljima? Može!

  DETALJI – Naše kuhinje odlikuju pažljivo usklađeni detalji za dodatnu udobnost i skladan izgled.

  ASORTIMAN – frontovi različitog dizajna – visoki sjaj, mat površine, drvo ili kao odlika potpuno moderne kuhinje, odaberite: Metal – magnetnu površinu, Cement – ručno radjene frontove u dve boje cementa ili Staklo.

Modernog izgleda, ove kuhinjske jedinice mogu biti bez ručica, imati udubljene ručke ili upotpuniti ormariće modernim završnim dodirom ručica. Ako vam se sviđa ideja moderne kuhinje, pronaći ćete dosta inspiracije u našim idejama modernog dizajna kuhinje.

  DEKORACIJA je važna faza prilikom dizajniranja kuhinje i sigurno je jedan od najzabavnijih delova.

Dizajneri Nolte kuhinja su Vam na raspolaganju. Naše iskustvo i stručnost su Vam na raspolaganju, da najbolje oblikujemo Vaše ideje ili da vam damo predloge i sugestije!

Najkvalitetnije nemačke kuhinje Nolte!