SVE.
OSIM OBIČNA.

– NolteNEO kuhinja

 

Živimo u doba mogućnosti. Svoj svet i svakodnevni život stvaramo u potpunosti na osnovu naših ličnih želja i potreba. Vođeni slobodom da sami odlučujemo šta nam se sviđa, a šta ne. Dakle, čak i kada biramo kuhinju, ne želimo samo paletu standardnih proizvoda, već tražimo nešto što je savršeno prilagođeno nama i čemu možemo dodati lični pečat.

Ukratko: kuhinja sa maksimalnom individualnošću. NolteNEO kuhinja.

ŠTA JE NOLTENEO?

 

Čiste, ravne linije. Ekskluzivni frontovi i fascinantni detalji. Boje i materijali koji ulaze u harmoničan dijalog i u ravnoteži su sa praktičnim dizajnom. Nolteneo kuhinja čini prostore izražajnim i izraz je individualnosti i slobode izbora.

Od širokog spektra mogućnosti planiranja do ekskluzivnih frontova i elemenata dizajna, nolteneo otvara potpuno nove dimenzije u individualizaciji.

Pored elemenata koji se nalaze u svakoj nolteneo kuhinji, tu je i širok izbor izuzetnih modela i dizajnerskih elemenata.

KAKO NOLTENEO RADI?

 

Uz samo nekoliko izmena, svoju Nolte kuhinju možete pretvoriti u nolteneo kuhinju. NolteNEO znači da nema potrebe da pravite kompromise ni u čemu – naprotiv: pored svih frontova i radnih ploča ili praktičnog Matrik150 sistema bez ručica uz više prostora za skladištenje, takođe možete birati iz čitavog asortimana proizvoda Nolte Kuchen kako biste planirali svoju nolteneo kuhinju. Dostupne su i dodatne ekskluzivne opcije dizajna. Jedan od osnovnih elemenata svake nolteneo kuhinje je neoBOKS. Visokokvalitetni sistem fioka i izvlačenja omogućava vam da unesete moderan dizajn u unutrašnjost ormarića. Uski bočni okvir privlači svoju jednostavnu eleganciju – ništa ne kvari izgled. Obojen u antracit, savršeno se uklapa sa svakom bojom koja se nalazi u našoj kolekciji.

Nepotrebno je reći, međutim, da nolteneo može ponuditi mnogo više! Sada se pripremite da otkrijete širok asortiman noltenea: od ekskluzivnih frontova i radnih ploča do izuzetnih ručki i potpuno novih opcija planiranja, ova linija kuhinja vas ostavlja bez daha!

NOLTENEO – NADOGRADNJA ZA VAŠU NOLTE KUHINJU

 

Ono što nolteneo čini toliko drugačijim nije samo njegova ogromna raznovrsnost i sve opcije koje pruža za individualizaciju kuhinje koju planirate, već i nepogrešiv nastavak kuhinjskog koncepta koji može da se osvrne na rezultate uspeha koji se protežu decenijama: Nolte Kuchen . To znači da se svi ekskluzivni Nolteneo proizvodi i dizajnerski elementi mogu kombinovati sa celokupnim Nolte kuhinjskim asortimanom. Već planirate svoju Nolte kuhinju, ali još uvek želite da svojoj novoj kuhinji iz snova date veoma individualan dodir? Zatim jednostavno dodajte ekskluzivni nolteneo proizvod ili dizajnerski element i pretvorite svoju neverovatnu Nolte kuhinju u nolteneo kuhinju koja je zaista izuzetna. Jednostavno zamolite svog željenog stručnjaka za kuhinju da vam pokaže širok spektar opcija koje dolaze sa nolteneom!

ITALIAN AESTHETIC

 

Osećajte se dobro u ekskluzivnom stilu.
Prednja strana neoLODGE odiše italijanskom estetikom na način koji je bez premca.
Kombinacija uglađenih linija sa elegantnim bojama i materijalima dopunjena je
inteligentnim rešenjima detalja kao što su bočno postavljene rerne ili elegantnost
detalja od manganske bronze.

 

MATRIXART ONE

MatrixArt ONE je kuhinja bez ručki fokusirana na dizajn: samo jedan profil ručke ispod radne ploče – koji, naravno, takođe može biti osvetljen, stvara posebno uredan i grafički izgled. Gornji prednji deo otvara se profilom ručke, a oni ispod pomoću funkcije otvaranja sa potpomognutim PUSH-TO-OPEN.

 

NEOLODGE FRONT

Čiste linije pune karaktera – neoLODGE u žljebljenom, pocrnjenom hrastovom furniru donosi estetsku privlačnost svakom prostoru.

 

ISTAKNUTO

neoLODGE front od crnjenog hrasta, žljebljen | MatrixArt ONE sa osvetljenom ručkom | Prednji deo od mekog laka u magma mekoj prostirci

 

MATRIXZERO

MatrixZERO savršeno dopunjuje novo otkriće senki. U kombinaciji sa neoBOKS-om, PUSH-TO-OPEN za fioke i izvlačenja vam daje još jednu opciju za dizajn vaše kuhinje bez ručke.

 

SHADOV REVEAL

Nolteneo – neoLEAF neoPURE
Novo, grafičko, drugačije – 12 mm senka između prednjeg i bočnog panela stvara potpuno novu konturu koja svakoj kuhinji dodaje stilski dizajnerski element.

 

ISTAKNUTO

Nolteneo – neoLEAF neoPURE
neoPURE front od metalne bronze | neoLEAF front in noce marone | Senka se pravi svuda unaokolo | MatrixZERO

UMETNIČKI TALENAT

 

Toliko neupadljiv da ga jedva vidite, ali toliko upadljiv da ne možete ni da skrenete pogled – ovaj kuhinjski ansambl je pravo remek-delo koje je savršeno uklopljeno u prostor, i savršen primer male kuhinje sa svim mogućnostima velike . Poseban naglasak je neoMIRROR front koji odražava ekstravagantni dizajn kuhinje, replicirajući ga sa umetničkom kompetencijom.

 

NEOMIROR SA OGLEDALOM

Dizajnerski front neoMIRROR umetnički postavlja scenu za svaku kuhinju. Prednji deo ogledala je nešto što je zaista izuzetno. To daje čitavom prostoru novu dimenziju, a istovremeno ga čini atraktivnom žarišnom tačkom. Odgovarajući stakleni poklopac sa ogledalom dodaje prostor kuhinji i dopunjuje celu kompoziciju.

 

DESIGN RUČICA

Iznad svega, nolteneo je sinonim za mnoge načine individualizacije kuhinje. Za ovo su karakteristični ekskluzivni nolteneo proizvodi kao što su velike, polukružne ručke koje, iako diskretno potcenjene u ovoj kuhinji, čine stilski privlačan pogled.

 

ISTAKNUTO

Nolteneo – neoPLUS neoMIRROR
neoMIRROR dizajnerski front | Oplata sa staklenim ogledalom | Dizajnerska ručka u crnoj mat | Plus prednji deo u crnoj mekanoj prostirci

SKANDINAVSKI RAJ

 

Dizajniran sa izgledom otvorenosti, ovde se bela susreće sa svetlim drvetom u obliku neoLEAF fronta od pepela. Nijedna kuhinja nije više skandinavska od ove. Integrisana sa purističkom finoćom, domaća kompozicija sa ugrađenom klupom koja naglašava pečat ove kuhinje.

 

NEOLEAF FRONT

Autentična reprodukcija drveta neoLEAF-a u pepelu unosi prirodan osećaj u svaku kuhinju! Autentična po zrnatosti i teksturi, prednja strana stvara ugodnu atmosferu u svakoj kuhinji.

 

DESIGN RUČICA

Nolteneo-neoLEAF
Elegantna, dekorativna ručka dostupna je u beloj ili crnoj opciji. U projektu kuhinje bez ručke sa neprekidnim frontovima, ručka velike površine daje smelu, privlačnu izjavu.

 

ISTAKNUTO

Nolteneo-neoLEAF
neoLEAF front od pepela | Dizajnerska ručka u beloj mat | Prednji deo od mekog laka u beloj mekoj prostirci

URBANA DŽUNGLA ZA PURISTE

 

Ulazeći na scenu u različitim materijalima, ova kuhinja izgleda kao da je smeštena u urbano okruženje džungle sa umetničkim majstorstvom. Otvoreni stil i odsustvo zidnih jedinica dočaravaju osećaj slobode i prostranosti. U ovom scenariju, ne jedan, već nekoliko elemenata nolteneo dizajnerskog stila upada u oči. Prateći neoGRID visoke jedinice i neoLODGE potkrovlje, neoPURE front od metalnog zlata stvara topao kontrast dok u isto vreme podupire moderan izgled ove kuhinje kroz podnožje ostrva za kuvanje.

 

NEO GRID FRONT

NeoGRID front je zaista jedinstven i čini upečatljiv element dizajna. Ova inače puristička kuhinja koristi aluminijumski okvir sa ekspandiranim metalom u crnoj boji za kreiranje staklene vitrine, ne samo što je čini jednim od kuhinjskih elemenata već i stilskim komadom nameštaja.

 

BOČNA OBLOGA I NOSAČ STOLA

neoLODGE neoPURE neoGRID
Bočne obloge od istog materijala kao i prednji deo donose moderan obrt za završetak kraja reda ormara i za ostrva, opcija koja je ranije bila dostupna samo za MatrixArt kuhinju bez ručke. Na ovaj način, nolteneo vam omogućava da kreirate posebno visokokvalitetan i, u isto vreme, puristički, savršeno izbalansiran izgled. Neprekidne bočne obloge visine 600, 750 i 900 mm dostupne su za sve nolteneo kuhinje. Još jedna karakteristika je nolteneo nosač postolja od crno-završenog aluminijuma zbog čega se čini da redovi ormarića i ostrva lebde. Nosač postolja je dostupan u visini od 170 ili 300 mm.

 

ISTAKNUTO

neoLODGE neoPURE neoGRID
neoLODGE front od crnjenog hrasta, žljebljen | neoPURE front od metalnog zlata | neoGRID dizajnerski prednji okviri od aluminijuma sa crnim ekspandiranim metalom | Ostrvo za kuvanje sa postoljem za postolje od crnog aluminijuma | neoPURE bočne obloge od metalnog zlata

PITOREKSNI ODRAZ

 

Ova kuhinja donosi mediteranski stil života u vaš dom, pretvarajući svaki dan u odmor u sunčanom svetu. Svojom užljebljenom teksturom, prednja strana od rustičnog hrasta neoLODGE je u izvanrednom kontrastu sa šarenim izgledom neomARBLE-a kako bi se stvorio miran i miran ambijent – opremljena umetničkom oštroumnošću, ova kuhinja može postati novi centar u vašem domu.

 

GORNJI ELEMENTI

Zidne jedinice su praktičan način da se obezbedi više prostora za skladištenje u kuhinji. U ovom kuhinjskom ansamblu, klasičan raspored zidnih jedinica je izostavljen i dobija opušteniji izgled sa otvorenim policama. Ali ne vredi pogledati samo spolja – ova kuhinja impresionira i iznutra: integrisano osvetljenje nije samo praktično, već stvara i toplo osvetljen ambijent svaki put kada se otvore vrata. Visokokvalitetne podesive police od stakla propuštaju svetlost i čine da ceo ormar sija u divnom sjaju. Štaviše, orman se može otvoriti pomoću električne pomoći PRITISNI ZA OTVARANJE.

 

NEOLODGE I NEOMARBLE FRONTS

neoMarble neoLodge
neoLODGE: Ova neobična fronta od pocrnjenog hrasta osvaja svojim vertikalno postavljenim žljebljenim izgledom. Crni hrast je izuzetno svestran i može se naći na svemu, od ostrva za kuvanje do zidne jedinice. Njegova crno-braon boja čini ga savremenim, ali modernim klasikom. neoMARBLE: Završne obrade sa mermernim izgledom su ponovo veoma moderne već nekoliko godina. Mermer izgleda elegantno i ima tendenciju da se koristi za naglašavanje u kombinaciji sa modernim materijalima. NeoMARBLE front se može posebno dobro kombinovati sa tamnom radnom pločom i svakoj kuhinji daje nešto.

 

ISTAKNUTO

neoMarble neoLodge
neoLODGE front od crnjenog hrasta, žljebljen | neoMARBLE front na crnom mermeru

URBANA EKSTRAVAGANCIJA

 

Visoki plafoni, sobe preplavljene svetlom, kitnjasti pokrivač – šarm starog imanja susreće se sa prirodnim kamenom ukrašenim urbanim stilom života. neoSLATE u crnom rosato škriljevcu daje smelu izjavu. U kombinaciji sa okolnim elementima crvene boje kane, prednji deo od kamenog furnira je prava pažnja za oči. Modularni dizajn sa skrivenim vratima na jednoj strani i, kao da lebde na okviru postolja, ostrvom i blokom sudopera sa druge strane.

 

NEO KAMENI FRONT

NeoSLATE front je jedinstveni kameni front sa trodimenzionalnom površinom od škriljevca. Izgledajući prirodno, ovaj front ima veoma posebnu estetsku privlačnost.

 

VIDLJIVE STRANE

neoSLATE
Jedan aspekt koji čini nolteneo kuhinje tako posebnim je širok izbor vidljivih strana u mat laku, laku visokog sjaja i furniru na bilo kojoj odabranoj boji unutrašnjosti trupa. Logika proširenih vidljivih strana više vas ne vezuje samo za jednu boju za unutrašnjost trupa. Oni se mogu kombinovati sa različitim frontovima na bilo koji način kako bi se savršeno poklapali sa vašim odabranim frontom ili da bi se stvorio upečatljiv kontrast – u potpunosti da odgovara vašem posebnom ukusu.

 

ISTAKNUTO

neoSLATE
neoSLATE front od crnog rosato škriljevca | Nosač postolja od crnog aluminijuma za jedinične redove ili ostrvska rešenja | Vidljive strane u bilo kojoj odabranoj završnoj obradi | neoSLATE bočne obloge od crnog rosato škriljevca | Prednji deo od mekanog laka u mekom otiraču od kane crvene boje